Ventana de l'Ayuda de LibreOffice

Jump to: navigation, search
Warning.png El sistema d'ayuda pa toles versiones del software basar nos mesmos ficheros d'orixe. Dalgunes de les funciones descrites na ayuda pue ser que nun s'incluyan nesta distribución particular. Delles carauterístiques específiques d'una distribución pue ser que nun se menten nesta ayuda.

La ventana d'Ayuda amuesa la páxina d'Ayuda anguaño escoyida.

La barra de ferramientes dispon de funciones importantes pa controlar el sistema d'Ayuda:

Símbolu

Amuesa y anubre el panel de navegación

Vuelve a la páxina anterior

Avanza a la páxina siguiente

Símbolu

Vuelve a la primer páxina de la tema d'Ayuda actual

Símbolu

Imprimi la páxina actual

Símbolu

Amiesta esta páxina a los marcadores

Símbolu Guetar

Abre'l diálogu Guetar nesta páxina.

Estes ordes atópense tamién nel menú contestual del documentu d'Ayuda.

Páxina d'ayuda

Pue copiar del visor d'ayuda al cartafueyu del sistema operativu por aciu los comandos de copia estándar. Por exemplu:

1. Nuna páxina d'ayuda, escueya'l testu que deseye copiar.
  2. Prima Ctrl+C.

Pa guetar na páxina d'ayuda actual:

1. Faiga clic nel iconu Guetar nesta páxina.

va abrise'l diálogu Guetar nesta páxina.

Pue faer clic na páxina d'Ayuda y primir Ctrl+F.
  2. Nel cuadru Guetar, introduza'l testu que deseye guetar.
  3. Escueya les opciones de busca que deseye utilizar.
  4. Faiga clic en Guetar.

Pa guetar el siguiente escurrimientu del términu de busca na páxina, vuelva faer clic en Guetar.

Área de navegación

El panel de navegación de la ventana d'Ayuda contién les fiches Conteníu, Índiz, Guetar y Marcadores.

Nel cuadru de llista asitiáu na parte cimera puen escoyese otros módulos de l'Ayuda de LibreOffice. Les fiches Índiz y Guetar namái contienen información relativa al módulu de LibreOffice escoyíu.

Conteníos Amuesa la estructura n'árbol de les principales páxines d'Ayuda.
Índiz Contien un índiz de pallabres clave.
Guetar Dexa efeutuar una busca en tol testu. La busca inclúi tol conteníu de l'Ayuda del módulu de LibreOffice anguaño escoyíu.
Marcadores Contien marcadores definíos pol usuariu. Los marcadores puen editase, desaniciar o calcar nellos pa dir a les páxines correspondientes.