Asiakirjojen tallentaminen automaattisesti

Jump to: navigation, search

Varmuuskopion luominen aina asiakirjaa tallennettaessa

1. Valitse Työkalut - Asetukset - Lataus ja tallennus - Yleistä.
  2. Merkitse Luo aina varmuuskopio -ruutu.

Jos Luo aina varmuuskopio -vaihtoehto on valittuna, tiedoston vanha versio tallennetaan varmuuskopioiden kansioon aina kun käsiteltävä versio tallennetaan.

• Varmuuskopioiden kansion voi vaihtaa valitsemalla Työkalut - Asetukset - LibreOffice - Polut ja muuttamalla sitten Varmuuskopiot-polkua valintaikkunassa.
  • Varmuuskopiolla on sama nimi kuin asiakirjalla, mutta tiedostopääte on .BAK. Jos varmuuskopioiden kansiossa on jo tiedosto samalla nimellä, sen päälle tallennetaan varoituksetta.

Palautustietojen tallentaminen joka n:s minuutti

1. Valitse Työkalut - Asetukset - Lataus ja tallennus - Yleistä.
  2. Merkitse Tallenna asiakirjan palautustiedot joka ja valitse taajuus.

Tämä komento tallentaa tiedot, jotka ovat tarpeen käsiteltävän asiakirjan palauttamiseksi kaatumisen tapahduttua. Tämän lisäksi LibreOffice yrittää samalla tallentaa kaikkien avattujen asiakirjojen palautustiedot, mikäli mahdollista.