Tietokannan rekisteröinti ja poistaminen

Jump to: navigation, search

Minkä tahansa tietokantatiedoston tiedot voidaan rekisteröidä LibreOfficeen. Rekisteröinti tarkoittaa, että LibreOfficelle kerrotaan, missä aineisto sijaitsee, miten se on organisoitu, miten tiedot on luettavissa ja niin edelleen. Kun tietokanta on kerran rekisteröi, käytettävissä on valikkokomento Näytä - Tietolähteet, jolla pääsee tekstiasiakirjoista ja laskentataulukoista käsittelemään tietueita.

Olemassa olevan tietokantatiedoston rekisteröiminen

1. Valitse Työkalut - Asetukset - LibreOffice Tietokanta - Tietokannat.
  2. Napsauta Uusi ja valitse tietokantatiedosto.

Rekisteröidyn tietokannan poistaminen LibreOfficesta

1. Valitse Työkalut - Asetukset - LibreOffice Tietokanta - Tietokannat.
  2. Valitse tietokantatiedosto ja napsauta Poista.