Registrere og slette en database

Jump to: navigation, search

Data fra en databasefil kan registreres i LibreOffice. At registrere betyder at fortælle LibreOffice, hvor data er lokaliseret, hvordan det er arrangeret, hvordan data hentes med mere. Når databasen er registreret, kan du bruge menukommandoen Vis - Datakilde til at opnå adgang til dataposter fra dine tekstdokumenter og regneark.

For at registrere en eksisterende databasefil:

1. Vælg Funktioner - Indstillinger - LibreOffice Base - Databaser.
  2. Klik Tilføj og marker databasefilen.

For at fjerne en registreret database fra LibreOffice

1. Vælg Funktioner - Indstillinger - LibreOffice Base - Databaser.
  2. Vælg databasefilen og klik Slet.