Åbner dokumenter gemte i andre formater

Jump to: navigation, search

Du kan åbne et dokument gemt i et andet format ved at bruge følgende procedure:

1. Vælg Filer - Åbn.
  2. Vælg et format fra listen Filer af typen.
  3. Marker en filnavn og klik Åbn.

Hvis du altid ønsker at fildialoger skal vise et andet format som standard, skal du vælge Funktioner - Indstillinger' - Indlæs/Gem - Generelt' og vælg dette format som standardfilformat.

Konverterer alle dokumenter i en mappe

Åbner guiden, som fører dig gennem processen med at kopiere og konvertere alle dokumenter fra Microsoft Word, Microsoft Excel eller Microsoft PowerPoint til OpenDocument-dokumenter. Du kan vælge et kilde- og målkatalog, vælge om du vil konverte dokumenter og/eller skabeloner med mere.

When in Writer: == Åbner HTML-filer i Writer ==

• Vælg filtypen "HTML-dokument" for at åbne i LibreOffice Writer/Web. Dette er standard HTML-dokumenter i LibreOffice.

Alle indstillinger for LibreOffice Writer/Web såsom Vis HTML-kilde er nu tilgængelige.
  • Vælg "HTML-dolument (LibreOffice Writer)" for at åbne i LibreOffice Writer.

Alle indstillinger for LibreOffice Writer er nu til rådighed for dig. Det er ikke alle indstillinger fra LibreOffice Writers dokumentredigering, der kan gemmes i HTML-format.