Obertura de documents desats en altres formats

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Per obrir un document desat en un altre format, utilitzeu el procediment següent:

1. Trieu Fitxer ▸ Obre.
  2. Seleccioneu un format de la llista de tipus de fitxers.
  3. Seleccioneu un nom de fitxer i feu clic a Obre.

Si voleu que els diàlegs de fitxers sempre mostrin un altre format per defecte, trieu Eines - Opcions - Carrega/desa - General i seleccioneu aquest format com a Format de fitxer per defecte.

Conversió de tots els documents d'una carpeta

Obriu l'auxiliar, que us guiarà a través del procediment de còpia i de conversió de tots els documents del Microsoft Word, el Microsoft Excel o el Microsoft PowerPoint al format de fitxer OpenDocument. Podeu seleccionar un directori d'origen i de destinació, indicar si voleu convertir els documents i/o les plantilles, etcètera.

When in Writer: == Obertura de fitxers HTML en el Writer ==

• Trieu el tipus de fitxer "Document HTML" que voleu obrir al LibreOffice Writer/Web. Aquesta és l'opció per defecte per als documents HTML al LibreOffice.

Ara podeu accedir a totes les opcions del LibreOffice Writer/Web, com ara Mostra la font HTML.
  • Trieu "Document HTML (LibreOffice Writer)" per obrir-lo al LibreOffice Writer.

Ara podeu accedir a totes les opcions del LibreOffice Writer. Les opcions d'edició de documents que ofereix el LibreOffice Writer no sempre es poden desar en format HTML.