ODBC-kobling

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Angi innstillinger for ODBC-databaser.

For å redigere eller legge til poster til en databasetabell i LibreOffice, må tabellen ha et unikt indekseringsfelt.

Prøv å bruke en JDBC-driver å Solaris- og Linux-platformer istedet for en ODBC-driver. Se http://www.unixodbc.org for å sette opp ODBC på Solaris eller Linux.

For å koble til en Microsoft Access-database på Windows, bruk ADO eller Access-databasegrensesnittet, istedet for ODBC.

Note.png Drivere til ODBC leveres og vedlikeholdes av databaseleverandøren. LibreOffice støtter bare ODBC 3-standarden.

Navn på ODBC-databasen

Skriv inn stien til databasefila.

Bla gjennom

Tryk for å åpne et dialogvindu der du kan velge en ODBC-datakilde.

Velg en datakilde

Velg en datakilde som du vil koble til med ved hjelp av ODBC. Trykk deretter OK.

Autentisering

Databaseveiviser