Hantera bokmärken

Symbol
Med ikonen Lägg till bokmärke sätter du ett bokmärke på sidan som visas i hjälpen.

Bokmärkena visas under fliken Bokmärken.

• Om du dubbelklickar på ett bokmärke eller trycker på returtangenten öppnas den tilldelade sidan i hjälpen. Om du klickar med höger musknapp öppnas snabbmenyn.
  • Du raderar det valda bokmärket med Delete-tangenten utan säkerhetskontroll.

I snabbmenyn till ett bokmärke finns det följande kommandon:

• Visa - visar det markerade ämnet i hjälpen.

• Byt namn - öppnar en dialogruta där du matar in ett annat namn för bokmärket.

• Radera - raderar det markerade bokmärket.