Gestió de les adreces d'interès

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search
Icona
Utilitzeu la icona Afegeix a les adreces d'interès per establir una adreça d'interès per a la pàgina que s'estigui mostrant a l'Ajuda.

Podeu trobar les adreces d'interès a la pestanya Adreces d'interès.

• En fer doble clic en una adreça d'interès o en prémer la tecla de retorn, s'obre la pàgina assignada en l'Ajuda. Si feu clic amb el botó dret s'obrirà el menú contextual.
  • Utilitzeu la tecla Supr per suprimir l'adreça d'interès.

Les ordres següents es troben al menú contextual d'una adreça d'interès:

• Mostra: mostra el tema d'ajuda seleccionat.

• Canvia el nom: obre un diàleg per introduir un altre nom per a l'adreça d'interès.

• Suprimeix: suprimeix l'adreça d'interès seleccionada.