Java

Jump to: navigation, search

Angiver understøttelsesindstillingerne for Java-programmer i LibreOffice, herunder hvilket Java-afviklingsmiljø (Java Runtime Environment - JRE), der skal bruges.

Vælg Funktioner - Indstillinger - LibreOffice - Java

Java-indstillinger

Brug et Java-afviklingsmiljø (Java Runtime Environment - JRE)

Giver dig mulighed for at køre Java-programmer i LibreOffice Når et Java-program forsøger at få adgang til din harddisk, åbnes en dialog, hvor du skal bekræfte.

Allerede installerede Java-afviklingsmiljøer (Java Runtime Environment - JRE):

Vælg det Java-afviklingsmiljø (Java Runtime Environment - JRE) du vil bruge. På nogle systemer skal du vente lidt indtil listen bliver udfyldt. På nogle systemer skal du genstarte LibreOffice for at bruge din ændrede indstilling. Stien til afviklingsmiljøet bliver vist under listen.

Tilføj

Tilføj en sti til rodmappen for et Java-afviklingsmiljø (Java Runtime Environment - JRE) på din computer. Stien bliver sat i den følgende dialog.

Parametre

Åbner dialogen Java-startparametre.

Klasse-sti

Åbner dialogen Klasse-sti.