Indsætte diagrammer

Jump to: navigation, search

Et diagram kan placeres på flere forskellige måder:

• Indsæt et diagram baseret på data fra celler i Calc eller Writer.

Disse diagrammer opdateres automatisk når kildedataene ændres.
  • Indsæt et diagram med et standarddatasæt og brug så dialogen Datatabel til at indtaste dine egne data for diagrammet .

Disse diagrammer kan oprettes i Writer, Impress og Draw.
  • Kopier et diagram fra Calc eller Writer ind i et andet dokument.

Disse diagrammer er en kopi af data fra det tidspunkt, hvor de blev kopieret. Data opdateres ikke, hvis kildedata efterfølgende ændres.
Note.png I Calc er et diagram et objekt på et ark, som kan kopieres og indsættes i et andet ark i det samme dokument, dataserien forbliver kædet til området på det andet ark. Hvis det indsættes i et andet Calc dokument, vil det have sin egen diagramdata tabel og er ikke længere kædet til det oprindelige område.

Diagram i et Calc regneark

1. Klik inden i det celleområde, som du vil præsentere i dit diagram.
  2. Klik på ikonet Indsæt diagram på værktøjslinjen Standard.

Du ser et diagrameksempel og Diagramguiden.
  3. Følg instruktionerne i Diagramguiden for at oprette et diagram.

Diagram i et Writer-tekstdokument

I et Writer-dokument kan du indsætte et diagram baseret på værdierne i en Writer-tabel

1. Klik inden i Writer-tabellen.
  2. Vælg Indsæt - Diagram.

Du ser et diagrameksempel og Diagramguiden.
  3. Følg instruktionerne i Diagramguiden for at oprette et diagram.

Diagram baseret på sine egne værdier

• I Writer, Draw eller Impress vælger du Indsæt - Diagram for at indsætte et diagram baseret på standard data.
  • Du kan ændre standarddataværdierne ved at dobbeltklikke på diagrammet og så vælge Vis - Diagramdatatabel.