Stikkord – Søk etter stikkord i hjelpen

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Du kan søke etter et bestemt emne ved å skrive inn et ord i Søkeord-boksen. Vinduet inneholder en alfabetisk liste med stikkord.

Hvis markøren er i stikkordlista mens du skriver inn søkeordet, vil fokus automatisk hoppe til neste treff. Når du skriver inn søkeordet i tekstboksen Søkeord, vil fokus hoppe til det beste treffet i stikkordlista.

Tip.png Søk i stikkord og i hele hjelpeteksten gjelder alltid for det valgte LibreOffice-programmet. Velg ønsket program i listeboksen øverst til venstre i hjelpevinduet.