Indeks - Søgning på nøgleord i hjælpen

Jump to: navigation, search

Du kan søge efter et bestemt emne ved at skrive et ord i tekstfeltet Søgeord. Vinduet indeholder en alfabetisk liste over indekstermer.

Hvis markøren er over indekslisten, når du taster søgeordet, hopper skærmen direkte til næste match. Når du skriver et ord i tekstfeltet Søgeord, vil fokus hoppe til det bedste match i stikordsregisteret.

Tip.png Indekset og fuld-tekst søgninger gælder altid for det aktuelt valgte LibreOffice program. Hvis søgningen ikke er succesfuld, kan du kontrollere at du søger i det korrekte program.