Hyperlink-dialog

Jump to: navigation, search

Åbner en dialog, der lader dig oprette og redigere hyperlinks.

Ikon
Hyperlink-dialog

Vælg typen af hyperlink som skal indsættes.

Internet

Brug Internetsiden i Hyperlink-dialogen for at redigere hyperlinks med WWW eller FTP-adresser.

Mail

På siden E-mail i Hyperlink-dialogen kan du redigere hyperlinks til e-mail-adresser.

Dokument

Hyperlinks til ethvert dokument eller mål i dokumenter kan redigeres ved at bruge fanebladet Dokument i Hyperlink-dialogen.

Nyt dokument

Brug fanebladet Nyt dokument fra Hyperlink-dialogen for at sætte et hyperlink op til et nyt dokument og oprette det nye dokument samtidigt.

Anvend

Anvender data i dit dokument.

Luk

Lukker dialogen uden at gemme.

Hjælp

Åbner Hjælp.

Nulstil

Sætter elementerne i dialogen til deres oprindelige værdi.