Diàleg Enllaç

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Obre un diàleg que us permet crear i editar enllaços.

Icona
Diàleg Enllaç

Seleccioneu el tipus d'enllaç que s'ha d'inserir.

Internet

Utilitzeu la pàgina Internet del diàleg Enllaç per editar enllaços amb adreces WWW o FTP.

Dades

A la pàgina Correu i notícies del diàleg Enllaç podeu editar els enllaços de correu o de notícies.

Document

Els enllaços a qualsevol document o destinacions dels documents es poden editar si utilitzeu la pestanya Document del diàleg Enllaç.

Document nou

Utilitzeu la pestanya Document nou del diàleg Enllaç per definir un enllaç a un document nou i crear el document nou simultàniament.

Aplica

Aplica les dades al document.

Tanca

Tanca el diàleg sense desar.

Ajuda

Obre l'Ajuda.

Reset

Restableix les entrades del diàleg al seu estat original.