Support

Jump to: navigation, search

Du kan få hjälp på webbsidan för LibreOffice sv.libreoffice.org/kontakt/.

Det finns en sammanfattning av alla supporttjänster som vi för närvarande erbjuder i en "Readme"-fil i LibreOffice-mappen.

Supportsidor på lokala språk

LibreOffice har via olika regionala projekt översatt hjälpsidor till flera olika språk. En översikt över språkprojekten finns på http://www.libreoffice.org/international-sites/. Du kan hitta hjälp och support på engelska på LibreOffice-webbplatsen www.libreoffice.org.

E-postlistor

Fråga om LibreOffice, få hjälp av frivilliga och diskutera ämnen i e-postlistorna. Du kan hitta allmänna och specialiserade e-postlistor på LibreOffice webbsida www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/.

Forum

Du kan vända dig till webbforum för frågor och svar om OpenOffice.org.

Säkerhet

Om du bekymrad över säkerhetsfrågor i samband med användandet av denna programvara kan du kontakta utvecklarna på den offentliga e-postlistan. Om du vill diskutera frågor med andra användare skickar du ett e-postmeddelande till den offentliga e-postlistan users@libreoffice.org.

Hämtningsbara filer

Ladda ner den senaste versionen av LibreOffice på http://sv.libreoffice.org/ladda-ner-libreoffice/.

Dokumentation

Du kan hämta dokumentation som t.ex PDF-filer, introduktioner och guider på LibreOffice hemsida: www.libreoffice.org/get-help/documentation/.

Delta och dela med dig

Om du vill ta på dig en aktiv roll i den världsomspännande nätgemenskapen OpenOffice.org så är du varmt välkommen att ge feedback, diskutera funktioner, föreslå förbättringar eller bidra med en artikel i vanliga frågor och svar (FAQ), instruktionerna eller i användarhandledningen. Du kan också skapa en egen utbildningsvideo.

Gå till webbplatsen för deltagande och följ länkarna för medarbetare.