Kako do pomoči?

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Pomoč in podporo v slovenskem jeziku najdete na spletni strani LibreOffice sl.libreoffice.org.

Za povzetek trenutnih storitev podpore uporabnikom si preberite datoteko BeriMe v mapi LibreOffice.

Strani s podporo v domačem jeziku

Projekti lokalizacije LibreOffice ponujajo strani za podporo v domačem jeziku. Podporo v slovenskem jeziku poiščite na straneh projekta slovenjenja na naslovu sl.libreoffice.org. Pomoč in podporo v angleškem jeziku najdete na spletni strani LibreOffice www.libreoffice.org.

Dopisni seznami

Na dopisnih seznamih povprašajte o LibreOffice, poiščite pomoč pri prostovoljcih in razpravljajte o temah. Številne splošne in specializirane dopisne sezname najdete na spletnem mestu LibreOffice na naslovu sl.libreoffice.org/po-pomoc/dopisni-seznami/.

Spletni forum

Pridružite se lahko spletnim forumom in sprašujete ter odgovarjate na vprašanja o LibreOffice.

Varnost

Če ste zaskrbljeni glede varnosti pri uporabi te programske opreme, lahko stopite v stik z razvijalci na javnem dopisnem seznamu (v angl.). Če želite razpravljati o kakšni zadevi z drugimi uporabniki, pošljite e-sporočilo na javni dopisni seznam slovenskih uporabnikov users@sl.libreoffice.org.

Prenosi

Zadnjo različico LibreOffice lahko prenesete s spletne strani sl.libreoffice.org/prenosi/.

Dokumentacija

Dokumentacijo lahko prenesete v obliki datotek PDF, kakoojčkov in vodnikov s spletne strani LibreOffice na naslovu sl.libreoffice.org/po-pomoc/dokumentacija/.

Sodelujte in prispevajte nazaj

Če želite aktivno sodelovati v svetovni skupnosti LibreOffice, ste dobrodošli s svojimi razmišljanji, razpravami o funkcionalnostih, predlogi izboljšav, lastnimi prispevki za pogosto zastavljena vprašanja (FAQ), vodnike, priročnike, video vodnike itn.

Obiščite stran o sodelovanju pri projektu in sledite povezavam, kako lahko prispevate svoj delež.