Ondersteuning opvragen

Jump to: navigation, search

U kunt ondersteuning vinden op de website van LibreOffice op www.libreoffice.org.

Voor een samenvatting van de huidige ondersteuningsservices raadpleegt u het Readme-bestand in de map LibreOffice.

Lokale taalondersteuningspagina's

De localisatieprojecten van LibreOffice bieden ondersteuningspagina's in lokale talen. Zoek een overzicht van de taalprojecten op http://www.libreoffice.org/international-sites/. U kunt hulp en ondersteuning vinden in de Engelse taal op de website van LibreOffice op www.libreoffice.org.

Mailinglijsten

Stel uw vragen over LibreOffice, zoek hulp bij vrijwilligers en doe mee met discussies op de publieke e-maillijsts. Er zijn vele algemene en gespecialiseerde e-maillijsten oo de website van LibreOffice op www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/.

Forum

U kunt webforums bezoeken om dingen te vragen en antwoorden te geven over LibreOffice.

Veiligheid

Voor het geval dat u zorgen hebt over beveiligingszaken met het gebruik van deze software, dan kunt u contact opnemen met de ontwikkelaars op de publieke e-maillijst. Als u iets wilt bespreken met andere gebruikers, zendt dan een e-mail naar de publieke e-maillijst users@libreoffice.org.

Downloads

U kunt de laatste versie van LibreOffice downloaden op www.libreoffice.org/download/.

Documentatie

U kunt documentatie als PDF-bestanden downloaden, howto's en handleidingen van de website van LibreOffice op www.libreoffice.org/get-help/documentation/.

Deelnemen en teruggeven

Als u een actieve rol wilt spelen in de wereldwijde gemeenschap van LibreOffice, dan bent u zeer welkom om feedback te geven, features bediscussiëren, verbeteringen voorstellen, uw eigen artikelen in een FAQ, hoe-te-doen of handleiding schrijven, een videoles maken, etc.

Bezoek de Doe-mee-pagina op de website en volg de koppelingen naar de medewerkers.