Käyttäjätuki

Jump to: navigation, search

WWW-sivuillamme osoitteessa fi.libreoffice.org on tietoa tukimahdollisuuksista sekä ohjeita LibreOfficen käyttöön.

Tämänhetkisten tukipalvelujen kokonaistilanne näkyy readme_fi.txt-tiedostossa LibreOffice -asennuskansiossa.

Lokalisoidut tukisivut

LibreOffice-kieliyhteisöt tarjoavat ohjeita ja tukea usealla kielellä. Kattava lista kieliyhteisöistä löytyy osoitteesta http://www.libreoffice.org/international-sites/. Englanninkielisiä ohjeita ja tukeaon saatavilla LibreOffice-sivustolla osoitteessa www.libreoffice.org.

Sähköpostilistat

Kysy LibreOfficesta, etsi neuvoja ja keskustele ohjelmistoon liittyvistä aiheista julkisilla postituslistoillamme. Sekä yleiseen että aihepiirikohtaiseen keskusteluun soveltuvia postituslistoja, suomeksi ja englanniksi, löytyyLibreOfficen www-sivuilta osoitteesta http://fi.libreoffice.org/ohjeet/postituslistat/.

Keskustelualueet

Käyttäjä voi kysyä Internet-keskustelualueilta neuvoa LibreOfficeen liittyvissä kysymyksissä.

Tietoturva

Mikäli olet huolissasi johonkin ohjelmiston tietoturvallisuuteen liittyvässä kysymyksessä, voit ottaa yhteyttä (englanniksi) kehittäjiin julkisella postituslistalla. Mikäli haluat keskustella kysymyksestä toisten käyttäjien kanssa, voit lähettää sähköpostia julkiselle postituslistalle users@fi.libreoffice.org.

Ohjelmiston lataaminen verkosta

Uusin LibreOffice on ladattavissa osoitteesta fi.libreoffice.org/lataa/.

Dokumentaatio

Dokumentaatiota, kuten käyttöohjeita ja oppaita, on ladattavissa PDF-tiedostoina ja muissa muodoissa LibreOfficen www-sivuilta osoitteesta fi.libreoffice.org/ohjeet/kayttooppaat/.

Osallistu omalla osuudellasi

Jos haluat aktiivisen roolin maailmanlaajuisessa LibreOffice-yhteisössä, olet tervetullut antamaan palautetta, keskustelemaan ominaisuuksista, ehdottamaan parannuksia, kirjoittamaan oman artikkelisi FAQ- tai how-to-osioon tai käsikirjaan, luomaan opetusvideon, jne.

Käy Osallistu-verkkosivullamme, josta löytyy tietoa kehitystyöhön osallistumisesta.