Søg - Fuldtekstsøgning

Jump to: navigation, search

Fuldtekstsøgningsfunktionen i LibreOffice Hjælp giver dig mulighed for at finde hjælpedokumenter, der indeholder enhver kombination af søgeord. For at gøre dette skal du skrive et eller flere ord ind i tekstfeltet Søgeord.

Tekstfeltet Søgeord gemmer de senest indtastede ord. For at gentage en tidligere søgning skal du klikke på ikonet med en pil og vælge udtrykket fra listen.

Efter at søgningen er blevet udført, vises en liste med overskrifterne på de dokumenter, der er fundet. Du kan enten dobbeltklikke på et dokument eller vælge det og klikke på Vis for at indlæse det valgte Hjælpedokument.

Brug afkrydsningsfeltet Søg kun i titler til at afgrænse søgningen til dokumentoverskrifter.

Tekstfeltet Kun hele ord giver dig mulighed for at udføre en præcis søgning. Hvis dette felt er markeret, vil ufuldstændige ord ikke blive fundet. Undlad at markere dette afkrydsningsfelt, hvis søgeordet du indtaster også skal findes, selvom det indgår som en del af et længere ord.

Du kan indtaste enhver kombination af søgeord adskilt af mellemrum. Søgning tager ikke hensyn til STORE/små bogstaver.

Tip.png Indeks- og fuldtekstsøgningerne gælder altid for det aktuelle LibreOffice program. Vælg det ønskede program med rullelisten i værktøjslinjen i Hjælp.