Edició d'enllaços

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Quan feu Ctrl+clic a un enllaç en un document del Writer, s'obrirà el vostre navegador d'Internet i mostrarà l'adreça web de destinació. Si no utilitzeu un ratolí, col·loqueu el cursor dins de l'enllaç i premeu Maj+F10 per obrir el menú contextual. Tot seguit trieu Obre l'enllaç.

Per modificar el text d'un enllaç, seguiu els passos següents:

• En els documents del Writer, podeu fer clic en qualsevol posició de l'enllaç per editar-ne el text visible.

Si col·loqueu el cursor en un altre lloc per sortir de l'enllaç, només es modificarà el text visible.Si introduïu un espai just després de l'últim caràcter per sortir de l'enllaç, la funció de correcció automàtica (si s'ha habilitat) canviarà l'URL de destinació perquè sigui el mateix que el text visible.*En tots els tipus de documents, podeu obrir el diàleg Enllaç per editar un enllaç. Primer col·loqueu el cursor a l'enllaç o just al davant de l'enllaç i, tot seguit, feu clic a la icona Enllaç de la barra Estàndard.

Per canviar l'URL d'un enllaç, seguiu els passos següents:

Com canviar l'atribut de tots els enllaços

1. Obriu la finestra Estils i formatació.
  2. Feu clic a la icona Estils de caràcter.
  3. Feu clic amb el botó dret del ratolí a l'estil de caràcter "Enllaç d'Internet" o a "Enllaç d'Internet visitat" i trieu Modifica.
  4. Al diàleg, seleccioneu els atributs nous i feu clic a D'acord.

Edició d'un botó d'enllaç

Si l'enllaç és un botó, feu clic a la vora per seleccionar-lo o premeu la tecla Alt mentre hi feu clic. Obriu el diàleg Propietats mitjançant el menú contextual. Podeu editar el text de l'etiqueta a Llegenda, i modificar l'adreça al camp URL.

Temes relacionats

Enllaços relatius i absoluts