Tecles de drecera de bases de dades

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

La següent és una llista de tecles de drecera disponibles dins les bases de dades.

Les dreceres generals del LibreOffice també s'apliquen.

Note.png Algunes de les tecles de drecera poden estar assignades al vostre sistema d'escriptori. Les tecles que estan assignades al vostre sistema d'escriptori no estan disponibles per al LibreOffice. Proveu d'assignar tecles diferents per al LibreOffice, a Eines - Personalitza - Teclat, o bé en el vostre sistema d'escriptori.

Tecles de drecera per a bases de dades

En el disseny de consulta

Tecles de drecera Resultats
F6 Salta entre les àrees de disseny de consulta.
Suprimeix Suprimeix una taula del disseny de consulta.
Tab Selecciona la línia de connexió.
Maj+F10 Obre el menú contextual.
F4 Previsualitza
F5 Executa la consulta
F7 Afegeix una taula o consulta

Finestra de propietats de controls

Tecles de drecera Resultats
Alt+fletxa avall Obre el quadre combinat.
Alt+fletxa amunt Tanca el quadre combinat.
Maj+Retorn Insereix una línia nova.
Fletxa amunt Posa el cursor a la línia anterior.
Fletxa avall Posa el cursor a la línia següent.
Retorn Completa l'entrada en el camp i col·loca el cursor en el camp següent.
Ctrl+F6 Estableix el focus (si no sou en mode de disseny) en el primer control, que és el primer que es mostra en el navegador de formularis.

Dreceres per crear diàlegs del Basic

Tecles de drecera Resultats
Ctrl+Re Pàg Salta entre tabulacions.
Ctrl+Av Pàg Salta entre tabulacions.
F6 Salta entre finestres.
Tab Selecció dels camps de control.
Maj+Tab Selecció dels camps de control en la direcció oposada.
Ctrl+Retorn Insereix el control seleccionat.
Tecla de cursor

Ctrl+tecla de cursor

Mou el control seleccionat en passos d'1 mm en la direcció corresponent. En el mode d'edició de punts, canvia de mida el control seleccionat.
Ctrl+Tab En el mode d'edició de punts, salta al gestor següent.
Maj+Ctrl+Tab En el mode d'edició de punts, salta al gestor anterior.
Esc Surt de la selecció actual.