Inhoud - Belangrijkste Help-onderwerpen

Jump to: navigation, search

Geeft de belangrijkste Help-onderwerpen weer, gerangschikt op een vergelijkbare manier als de mappen in een programma voor bestandsbeheer.

Dubbelklik op een gesloten map om deze te openen en de submappen en Help-pagina's weer te geven.
Dubbelklik op een geopende map om deze te sluiten en de submappen en Help-pagina's te verbergen.
Pictogram
Dubbelklik op een documentpictogram om de bijbehorende Help-pagina te tonen.

Gebruik de pijltoetsen in combinatie met Enter om items uit te vouwen en samen te vouwen en om documenten te openen.