Sisältö - ohjeiden pääaiheet

Jump to: navigation, search

Esitetään ohjeiden pääaiheet. Järjestys on samanlainen kuin tiedostonhallintaohjelmissa alikansioineen.

Suljettu kansio avataan kaksoisnapsauttamalla kuvaketta, jolloin nähdään alikansiot ja ohjesivut.
Avattua kansio suljetaan kaksoisnapsauttamalla kuvaketta piilottaen samalla alikansiot ja ohjesivut.
Asiakirja-kuvake
Kun asiakirjakuvaketta kaksoisnapsautetaan, se avaa vastaavan ohjesivun.

Riveillä voi liikkua nuolinäppäimillä. Return-näppäimellä avataan ja suljetaan kansio tai avataan asiakirja.