Edukia - Laguntzaren gai nagusiak

Jump to: navigation, search

Laguntzaren gai nagusiak bistaratzen ditu, fitxategi-kudeatzaile batean karpetak antolatzen diren bezala ordenatuta.

Itxitako karpeta bat irekitzeko, egin klik bikoitza. Azpikarpetak eta laguntza-orrialdeak bistaratuko dira.
Irekitako karpeta bat ixteko, egin klik bikoitza. Azpikarpetak eta laguntza-orrialdeak ezkutatuko dira.
Ikonoa
Dokumentu-ikono bati dagokion laguntza-orrialdea bistaratzeko, egin klik bikoitza.

Dokumentuak irekitzeko eta sarrerak goitik behera zabaltzeko eta tolesteko, erabili gezi-teklak Itzuli teklarekin batera.