Contingut - Els temes d'ajuda principals

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Mostra els temes d'ajuda principals, organitzats de manera semblant a les carpetes d'un gestor de fitxers.

Feu doble clic sobre una carpeta tancada per obrir-la i mostrar les subcarpetes i pàgines d'ajuda.
Feu doble clic sobre una carpeta oberta per tancar-la i amagar les subcarpetes i pàgines d'ajuda.
Icona
Feu doble clic sobre una icona de document per mostrar la pàgina d'ajuda corresponent.

Utilitzeu les tecles de cursor en combinació amb la tecla de retorn per desplegar i replegar entrades i obrir documents.