Conteníu - Temes principales de l'Ayuda

Jump to: navigation, search

Amuesa les temes principales de l'Ayuda, entamaos de forma asemeyada a les carpetes d'un alministrador de ficheros.

Calque dos vegaes el símbolu d'una carpeta zarrada p'abrir y amosar les subcarpetas y páxines d'ayuda conteníes nella.
Calque dos vegaes el símbolu d'una carpeta abierta pa zarrala y anubrir les subcarpetas y páxines d'ayuda conteníes nella.
Iconu
Calque dos vegaes el símbolu d'un documentu p'abrir la páxina d'ayuda correspondiente.

Si utiliza les tecles de cursor en combinación cola tecla Entrar, va poder esplegar y contraer entraes, según abrir documentos.