Tarkista päivitysten saatavuus

Jump to: navigation, search

Päivitykset voidaan tarkistaa käyttäjän tai ohjelman omin toimin.

Note.png Päivitysten tarkistus tarkistaa samalla asennettujen lisäosien päivitykset.

Valitaan Ohje - Tarkista päivitysten saatavuus manuaalista tarkistusta varten.

Ohjelmallinen tarkistus voidaan estää tai sallia sivulta Työkalut - Asetukset - LibreOffice - Ohjelmapäivitys verkosta.

• Jos päivitys on saatavilla, kuvake
    Päivityskuvake, jossa on nuoli alatasoon
    valikkopalkissa ilmoittaa päivityksestä. Napsauttamalla kuvaketta avautuu lisätietojen valintaikkuna.

Nähtävillä on Tarkista päivitysten saatavuus -valintaikkuna, jossa on tietoja LibreOffice-verkkopäivityksestä.

1. Järjestä Internet-yhteys LibreOffice-ohjelmistolle.

Painaen Ctrl-näppäintä napsautetaan riviotsikkoa
  2. Valitse Tarkista päivitysten saatavuus käyttämäsi toimisto-ohjelmiston uudemman version saatavuuden tarkistamiseksi.

Jos uudempi version saatavilla eikä LibreOfficea ole asetettu omatoimisesti noutamaan päivitystä, voidaan suorittaa seuraavat toimet:

• Lataa uusi versio.
  • Asenna ladatut tiedostot.
  • Keskeytä päivitysten saatavuuden tarkistaminen tällä kertaa.

Jos LibreOffice on asetettu noutamaan tiedostot omatoimisesti, lataaminen alkaa välittömästi. Lataaminen jatkuu, vaikka valintaikkuna pienennettäisiin.

Jos automaattinen lataus on poissa käytöstä, käyttäjän on käynnistettävä lataaminen tarvittaessa.

Jos päivityksiä ei löytynyt, valintaikkuna voidaan sulkea.

Warning.png Käyttäjä tarvitsee ylläpitäjän oikeudet LibreOffice-ohjelmiston päivittämiseksi.