Barres de ferramientes

Jump to: navigation, search

Nesti submenú numbérense les barres de ferramientes disponibles nes fueyes de cálculu.Esta documentu d'información xeneral describe la configuración predeterminada de les barres de ferramientes de LibreOffice.

Barra Vista previa

La barra Vista previa apaez al escoyer Ficheru - Vista previa.

Inxertar

Faiga clic na flecha qu'hai xuntu al símbolu p'abrir la barra de ferramientes Inxertar, dende la que pue amestar gráficos y caráuteres especiales a la fueya actual.

Barra Formatu de testu

La barra Formatu de testu que s'amuesa cuando s'asitia'l cursor nun oxetu de testu, por exemplu, un marcu de testu o un oxetu de dibuxu, contién comandos de formatu y alliniación.

Barra Propiedaes del oxetu de dibuxu

La barra Propiedaes del oxetu de dibuxu pa los oxetos escoyíos na fueya, contién comandos de formatu y alliniación.

Barra Ferramientes

La barra Imaxe apaez en pantalla en cuanto s'inxerta o escueye una imaxe nuna fueya.

Barra de fórmules

Use esta barra pa escribir fórmules.

Barra de dibuxu

La barra Dibuxu contién les ferramientes d'edición que s'usen más frecuentemente. Faiga clic na flecha qu'hai xuntu al iconu p'abrir una barra de ferramientes con comandos adicionales.

Barra Ferramientes

Utilice barres de Ferramientes p'aportar a los comandos que s'utilicen con mayor frecuencia.

Barra de formatu

La barra Formatu contién los comandos básicos p'aplicar el formatu manualmente.

Barra d'estáu

La barra d'estáu amuesa información alrodiu de la fueya actual.

Classification Bar

The Classification bar contains tools to help secure document handling.

The Classification toolbar contains listboxes to help in selecting the security of the document, according to the BAF category policy and BAILS levels. LibreOffice will add custom fields in the document properties (File -> Properties, Custom fields tab) to store the classification policy as document metadata.

Go to menu View -> Toolbars and select Classification