Testu a columnes

Jump to: navigation, search

Abre'l diálogu, Testu a Columnes, onde pue entrar configuraciones pa espandir el conteníu de caxelles escoyíes a caxelles múltiples.

Escueya Datos - Testu a Columnes

Pa espandir conteníu de caxelles a caxelles múltiples

Pue espandir caxelles que contién valores separaos por comes (CSV) en caxelles múltiples na mesma filera.

Por exemplu, caxella A1 contién valores separáu por comes: 1,2,3,4, y caxella A2 contién el testu A,B,C,D.

1. Escueya la caxella o caxelles que deseya espandir.
  2. Escueye Datos - Testu a Columnes.

Ver el diálogu de Testu a Columnes.
  3. Escueya les opciones de separadores. La prevista amuesa como los conteníos de la caxella corriente va ser tresformáu en caxelles múltiples.

Pue escoyer un anchu fixu y entós faiga clik na regla de la Prevista pa configurar les posiciones de saltos de caxelles.

Pue escoyer o entrar caráuteres de separtamientu pa definir les posiciones de puntos de saltos. Los caráuteres de separtamientu tán quitaos de los conteníos de caxelles resultantes.

Nel exemplu, escueye la coma como caráuter allindiador. Les caxelles A1 y A2 van ampliar a cuatro columnes. A1 contién 1, B1 contién 2, etc.