Åbning af en dialog med programkode

Jump to: navigation, search

I LibreOffice BASIC-vinduet for en dialog, som du oprettede, luk dialogeditoren ved at klikke på navnefanebladet for det modul, som dialogen er knyttet til. Navnefanebladet er i bunden af vinduet.

Indtast følgende kode til en subrutine kaldet Dialog1Show. I dette eksempel er navnet på dialogen, som du oprettede, "Dialog1":

Sub Dialog1Show
    BasicLibraries.LoadLibrary("Tools")
    oDialog1 = LoadDialog("Standard", "Dialog1")
    oDialog1.Execute()
End Sub

Uden brug af "LoadDialog" kan du kalde koden som følger:

Sub Dialog1Show
    DialogLibraries.LoadLibrary("Standard")
    oDialog1 = CreateUnoDialog( DialogLibraries.Standard.Dialog1 )
    oDialog1.Execute()
End Sub

Når du udfører denne kode, åbner "Dialog1". For at lukke dialogen skal du klikke på knappen luk (x) på dens titellinje.

Related Topics

Ændring af egenskaberne på kontrolelementer i dialogeditoren

Oprettelse af en Basic-dialog

Oprettelse af kontrolelementer i dialogeditoren

Programmeringseksempler for kontrolelementer i dialogeditoren