Een BASIC-dialoogvenster maken

Jump to: navigation, search
  1. Kies Extra - Macro's - Dialoogvensters beheren en klik dan op Nieuw dialoogvenster.
  2. Voer een naam voor het dialoogvenster in, en klik op OK. Als u de naam van het dialoogvenster later wilt wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op de naam op de tab, en kiest u Naam wijzigen.
  3. Klik op Bewerken. De BASIC-dialoogeditor wordt nu geopend met een leeg dialoogvenster.
  4. Als u de werkbalk Besturingselementen niet ziet, klikt u op de pijl naast het pictogram Besturingselementen invoegen om de werkbalk Toolbox te openen.
  5. Klik op een werktuig en sleep dit in het dialoogvenster om het besturingselement te maken.

Related Topics

Eigenschappen van besturingselementen in de dialoogeditor wijzigen

Besturingselementen in de dialoogeditor maken

Vertaling van besturingselementen in de dialoogeditor

Een dialoogvenster openen met programmacode

Programmeervoorbeelden voor besturingselementen in de dialoogeditor