Basic-valintaikkunoiden luominen

Jump to: navigation, search
  1. Valitse Työkalut - Makrot - Valintaikkunoiden hallinta ja napsauta sitten Uusi-painiketta.
  2. Kirjoita valintaikkunalle nimi ja hyväksy OK:lla. Voit nimetä uudelleen valintaikkunan myöhemmin napsauttamalla oikealla painikkeella nimeä välilehdellä ja valitsemalla Nimeä uudelleen.
  3. Napsauta Muokkaa. Basic-valintaikkunoiden muokkain avautuu tyhjän valintaikkunan kera.
  4. Jos Työkalulaatikko-palkki ei ole näkyvissä, napsauta Lisää ohjausobjekteja -kuvakkeen jälkeistä nuolivalitsinta, jolloin Työkalulaatikko-palkki avautuu.
  5. Napsauta jotain työkaluista ja luo ohjausobjekti vetämällä.

Related Topics

Ohjausobjektin ominaisuuksien muuttaminen valintaikkunan muokkaimessa

Ohjausobjektien luominen valintaikkunamuokkaimessa

Ohjausobjektien kielen kääntäminen valintaikkunamuokkaimessa

Valintaikkunan avaaminen ohjelmakoodilla

Ohjelmointiesimerkkejä: ohjausobjektit valintaikkunan muokkaimessa