Oprettelse af en Basic-dialog

Jump to: navigation, search
  1. Vælg Funktioner - Makroer - Administrer dialoger, og klik så på Ny.
  2. Indtast et navn på dialogen og klik på OK. Hvis du senere vil omdøbe dialogen, højreklikker du på navnefanen og vælger Omdøb.
  3. Klik på Rediger. Basic dialogeditor åbner og indeholder en tom dialog.
  4. Hvis du ikke ser Værktøjslinjen så klik på pilen ved siden af ikonet Indsæt kontrolelementer for at åbne Værktøjslinjen.
  5. Klik på et værktøj og træk så i dialogen for at oprette kontrolelementet.

Related Topics

Ændring af egenskaberne på kontrolelementer i dialogeditoren

Oprettelse af kontrolelementer i dialogeditoren

Oversættelse af kontrolelementer i Dialogeditoren

Åbning af en dialog med programkode

Programmeringseksempler for kontrolelementer i dialogeditoren