Creació d'un diàleg amb el Basic

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search
  1. Trieu Eines ▸ Macros ▸ Organitza els diàlegs i feu clic a Nou.
  2. Introduïu un nom per al diàleg i feu clic a D'acord. Per canviar el nom del diàleg més endavant, feu clic al nom que apareix a la pestanya amb el botó dret del ratolí i trieu Canvia el nom.
  3. Feu clic a Edita. S'obrirà l'editor de diàlegs del Basic i mostrarà un quadre de diàleg buit.
  4. Si no veieu la barra Quadre d'eines, feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona Insereix controls per obrir la barra Quadre d'eines.
  5. Feu clic en una eina i arrossegueu el diàleg per crear el control.

Related Topics

Canvi de les propietats dels controls de l'editor de diàlegs

Creació de controls amb l'editor de diàlegs

Traducció dels controls de l'editor de diàlegs

Obertura d'un diàleg mitjançant codi de programació

Exemples de programació dels controls de l'editor de diàlegs