Besturingselementen in de dialoogeditor maken

Jump to: navigation, search

Gebruik de werktuigen op de werkbalk Besturingselementen van de BASIC-dialoogeditor om besturingselementen aan uw dialoogvenster toe te voegen.

1. Klik op de pijl naast pictogram Besturingselementen invoegen op de werkbalk Macro om de werkbalk Besturingselementen te openen.
  2. Klik op een besturingselement op de werkbalk, bijvoorbeeld Knop.
  3. Sleep, in het dialoogvenster, de knop naar de grootte die u wilt.

Related Topics

Eigenschappen van besturingselementen in de dialoogeditor wijzigen

Een BASIC-dialoogvenster maken

Een dialoogvenster openen met programmacode

Programmeervoorbeelden voor besturingselementen in de dialoogeditor