Ohjausobjektien luominen valintaikkunamuokkaimessa

Jump to: navigation, search

Työkalulaatikon työkaluja käytetään BASIC-valintaikkunan muokkaimessa ohjausobjektien lisäämiseen valintaikkunaan.

1. Työkalulaatikon avaamiseksi napsauta Lisää ohjausobjekteja -kuvakkeen jälkeistä nuolivalitsinta Valintaikkuna -palkissa.
  2. Napsauta työkalua palkissa, esimerkiksi Painike-kuvaketta.
  3. Valintaikkunassa, vedä painike tarvitsemaasi kokoon.

Related Topics

Ohjausobjektin ominaisuuksien muuttaminen valintaikkunan muokkaimessa

Basic-valintaikkunoiden luominen

Valintaikkunan avaaminen ohjelmakoodilla

Ohjelmointiesimerkkejä: ohjausobjektit valintaikkunan muokkaimessa