Creació de controls a l'editor de diàlegs

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Per afegir controls al diàleg, utilitzeu les eines que hi ha al Quadre d'eines de l'editor de diàlegs del Basic.

1. Per obrir el Quadre d'eines, feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona Insereix controls de la barra d'eines Macro.
  2. Feu clic en una eina de la barra d'eines; per exemple, Botó.
  3. En el diàleg, arrossegueu el botó fins que tingui la mida que vulgueu.

Related Topics

Canvi de les propietats dels controls de l'editor de diàlegs

Creació d'un diàleg amb el Basic

Obertura d'un diàleg mitjançant codi de programació

Exemples de programació dels controls de l'editor de diàlegs