De eigenschappen van besturingselementen in de dialoogeditor wijzigen

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

U kunt de eigenschappen instellen van een besturingselement dat u aan een dialoogvenster toevoegt. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur, naam en grootte van een toegevoegde knop veranderen. U kunt de meeste eigenschappen van besturingselementen wijzigen, wanneer u een dialoogvenster maakt of bewerkt. U kunt bepaalde eigenschappen echter alleen tijdens runtime veranderen.

U kunt de eigenschappen van een besturingselement in ontwerpmodus wijzigen door met de rechtermuisknop op het element te klikken en vervolgens Eigenschappen te kiezen.