Ændring af egenskaberne for kontrolelementer i dialogeditoren

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Du kan angive egenskaberne for kontrolelementer, som du føjer til en dialog. For eksempel kan du ændre farve, navn og størrelse på en knap, som du har tilføjet. Du kan ændre de fleste kontrolelementegenskaber når du opretter eller redigerer en dialog. Visse egenskaber kan dog kun ændres ved kørselstid.

For at ændre egenskaberne for et kontrolelement i designtilstand, højreklik på kontrolelementet, og vælg så Egenskaber.