Canvi de les propietats dels controls de l'editor de diàlegs

From LibreOffice Help
Jump to: navigation, search

Podeu establir les propietats dels controls que afegiu a un diàleg. Per exemple, podeu canviar el color, el nom i la mida d'un botó que hi hàgiu afegit. Podeu canviar la majoria de les propietats dels controls quan creeu un diàleg o l'editeu. Tanmateix, només podeu canviar algunes propietats en temps d'execució.

Per canviar les propietats d'un control en mode de disseny, feu clic amb el botó dret del ratolí al control i trieu Propietats.