Betroede kilder

Angiver indstillinger for makro-sikkerhedfor betroede certifikater og betroede filplaceringer.

Betroede certifikater

Lister de betroede certifikater

Visning

Åbner dialogen Vis certifikat det valgte certifikat.

Fjern

Fjerner det valgte certifikat fra listen af betroede certifikater.

Betroede filplaceringer

Dokumentmakroer bliver kun udført, hvis de bliver åbnet fra en af de følgende placeringer.

Tilføj

Åbner en mappevalgsdialog. Vælg en mappe, hvor alle makroer har tilladelse til at blive kørt.

Fjern

Fjerner den valgte mappe fra listen af betroede filplaceringer.