Afdrukvoorbeeld

De werkbalk Afdrukvoorbeeld verschijnt wanneer u het huidige document in de mode Afdrukvoorbeeld bekijkt.

Vorige pagina

Verplaatst terug naar de vorige pagina in het document. Deze functie is alleen actief als u de functie Afdrukvoorbeeld in het menu Bestand selecteert.

Icon Previous Page

Vorige pagina

Volgende pagina

Verplaatst vooruit naar de volgende pagina in het document. Deze functie is alleen actief als u de functie Afdrukvoorbeeld in het menu Bestand selecteert.

Icon Next Page

Volgende pagina

Verplaatst naar de eerste pagina in het document. Deze functie is alleen actief als u de functie Afdrukvoorbeeld in het menu Bestand selecteert.

Icon First Page

Verplaatst naar de laatste pagina in het document. Deze functie is alleen actief als u de functie Afdrukvoorbeeld in het menu Bestand selecteert.

Icon Lat Page

Afdrukvoorbeeld twee pagina's

Toont twee pagina's in het Afdrukvoorbeeldvenster. Oneven pagina's zullen altijd aan de rechterkant verschijnen, even pagina's aan de linkerkant.

Icon Two Pages Preview

Afdrukvoorbeeld twee pagina's

Definieert het aantal pagina's dat op het scherm wordt weergegeven. Klik op de pijl naast het pictogram om een raster te openen. Hierin kunt u selecteren hoeveel pagina's er als rijen en kolommen in het afdrukvoorbeeld weergegeven moeten worden.

Pictogram

Afdrukvoorbeeld meerdere pagina's

Boek-afdrukvoorbeeld

Select to display the first page on the right side in the print preview. If not selected, the first page is displayed on the left side of the preview.

pictogram voor boek-afdrukvoorbeeld

Boek-afdrukvoorbeeld

Inzoomen

Zoomt in voor een close-up van het document.

Uitzoomen

Zoomt uit zodat er meer van het document te zien is in een kleiner formaat.

Afdrukvoorbeeld in-/uitzoomen

Bepaalt het zoomniveau van het afdrukvoorbeeld.

Volledig scherm

Toont of verbergt de menu's en werkbalken in Writer of Calc. Klik op de knop Volledig scherm aan/uit of druk op Esc om de modus voor volledig scherm af te sluiten.

Pictogram

Volledig scherm aan/uit (in Afdrukvoorbeeld)

Help ons, alstublieft!