Tekst draaien

U kunt alleen tekst draaien die in een tekenobject staat.

1. Kies Beeld - Werkbalken - Tekening om de werkbalk Tekening te openen.

2. Selecteer het pictogram Tekst Pictogram.

3. Sleep in uw document om het tekstobject te tekenen, en typ dan uw tekst.

4. Klik buiten het object en klik dan op de tekst die u hebt ingevoerd. Klik op het pictogram Draaien Pictogram op de werkbalk Eigenschappen tekenobjecten.

5. Versleep een van de hoekpunthandvatten van het tekstobject.

Tippictogram

U kunt ook met de rechtermuisknop op het tekstobject klikken, Positie en grootte kiezen, op de tab Rotatie klikken en dan een rotatiehoek of een nieuwe positie voor het object invoeren.