Een documentsjabloon maken

U kunt een sjabloon maken om dit als basis voor nieuwe tekstdocumenten te gebruiken.

1. Maak een document en voeg de gewenste inhoud en opmaakprofielen toe.

2. Kies Bestand - Sjablonen - Opslaan als sjabloon.

3. In het vak Nieuwe sjabloon typt u een naam voor de nieuwe sjabloon.

4. Selecteer een sjablooncategorie in de lijst Categorieën.

5. Klik op OK.

Kies Bestand - Nieuw - Sjablonen, selecteer de sjabloon en klik dan op Openen om een document op basis van de sjabloon te maken.