Gebruikergedefinieerde indices

U kunt zoveel gebruikergedefinieerde indices maken als u wilt.

Een gebruikergedefinieerde index maken

1. Selecteer een woord of woorden die u aan een gebruikergedefinieerde index wilt toevoegen.

2. Kies Invoegen - Inhoudsopgave en index - Indexitem.

3. Klik op de knop Nieuwe gebruikergedefinieerde index naast het vak Index.

4. Typ een naam voor de index in het vak Naam en klik op OK.

5. Klik op Invoegen om het/de geselecteerde woord(en) aan de nieuwe index toe te voegen.

6. Klik op Sluiten.

Een gebruikergedefinieerde index invoegen

1. Klik in het document op de plaats waar u de index wilt invoegen.

2. Kies Invoegen - Inhoudsopgave en index - Inhoudsopgave, index of woordenlijst.

3. Selecteer op het tabblad Type de naam van de gebruikergedefinieerde index die u in het vak Type hebt gemaakt.

1. Selecteer de gewenste opties.

2. Klik op OK.

Als u een ander alinea-opmaakprofiel als item in de inhoudsopgave wilt gebruiken, selecteert u Extra opmaakprofielen en klikt u op de knop Opmaakprofielen toewijzen) naast het vak. Klik op het opmaakprofiel in de lijst, en dan op de knop >>of << om het overzichtsniveau voor het alinea-opmaakprofiel te definiëren.

Een inhoudsopgave maken

Items in index of inhoudsopgave definiëren

Indices en inhoudsopgaven bijwerken, bewerken en verwijderen

Een index of inhoudsopgave opmaken

Items in index of inhoudsopgave bewerken of verwijderen

Trefwoordenregisters maken

Een literatuurlijst maken

Indices over meerdere documenten