Assistent Standaardbrief - Een begroeting maken

Specificeer de eigenschappen voor de begroeting. Als de standaardbriefdatabase informatie over het geslacht bevat, kunt u een andere begroeting opgeven op basis van het geslacht van de ontvanger.

Er dient een aanhef in dit document te staan

Voegt een aanhef toe.

Persoonlijke aanhef invoegen

Voegt een persoonlijke aanhef aan de standaardbrief toe. Schakel dit selectievakje uit om de standaardaanhef te gebruiken.

Vrouw

Selecteer de persoonlijke begroeting voor een vrouwelijke ontvanger.

Nieuw

Opent het dialoogvenster Aangepaste aanhef (ontvanger vrouw).

Man

Selecteer de persoonlijke begroeting voor een mannelijke ontvanger.

Nieuw

Opent het dialoogvenster Aangepaste aanhef (ontvanger man).

Veldnaam

Selecteer de veldnaam van het adresdatabaseveld dat met de informatie over het geslacht begint.

Veldwaarde

Selecteer de veldwaarde die het geslacht van de ontvanger aangeeft.

Algemene aanhef

Selecteer de standaardaanhef die gebruikt wordt wanneer u geen persoonlijke aanhef opgeeft.

Voorbeeld

Geeft een voorbeeld van de aanhef weer.

Velden vergelijken

Opent het dialoogvenster Velden vergelijken.

(Bladerknoppen)

Gebruik de bladerknoppen om de informatie in het vorige of volgende gegevensrecord te bekijken.

Assistent Standaardbrief - Lay-out aanpassen

U kunt ook op de knop Einde drukken en de Standaardbrief balkgebruiken om het proces van standaardbrief te beëindigen.