Secties bewerken

Wijzigt de eigenschappen van secties die in uw document zijn gedefinieerd. Selecteer tekst of klik in uw document en kies dan Invoegen - Sectie om een sectie in te voegen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Secties

Het dialoogvenster Secties bewerken is vergelijkbaar met het dialoogvenster Invoegen - Sectie en biedt de volgende aanvullende opties:

Sectie

Voer de naam in van de sectie die u wilt bewerken of klik op de naam in de Sectie lijst. De naam van de sectie waarin de cursor zich momenteel bevindt, wordt weergegeven aan het rechtereinde van de statusbalk, onder in het documentvenster.

De huidige status van de schrijfbeveiliging van een sectie wordt aangegeven door het hangslot vóór de sectienaam in de lijst. Een geopend slot is niet beveiligd en een gesloten slot is beveiligd. Op dezelfde wijze worden zichtbare secties aangegeven door een bril.

Opties

Deze knop opent het dialoogvenster Opties, waarin u de kolom-layout, achtergrond, voetnoten en eindnoten kunt bewerken. Als de sectie met een wachtwoord is beveiligd, moet u eerst het wachtwoord invoeren.

Verwijderen

Verwijdert de geselecteerde sectie uit het document en voegt de inhoud van de sectie in het document in.