Modules bewerken

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - Taalinstellingen - Linguïstiek,
selecteer, in de lijst Beschikbare taalmodules, één van de taalmodules en klik dan op Bewerken.

Opties

Specificeert de taal en de beschikbare submodules Spelling, Woordafbreking en Thesaurus voor de geselecteerde module. U kunt de submodules op prioriteit schikken.

1. Selecteer de taal in de lijst Taal.

2. Markeer alle modules die voor deze taal geactiveerd moeten worden, onder de koppen Spelling, Woordafbreking en Thesaurus.

3. Zolang er voor één gebied meer dan een submodule beschikbaar is, worden de submodules voor spelling en de thesaurus verwerkt in de volgorde waarin ze worden weergegeven. U kunt de volgorde wijzigen met behulp van de knoppen Omhoog en Omlaag.

4. Onder 'Woordafbreking' kan er slechts één submodule geactiveerd worden.

Taal

Specificeert de taal van de module.

Het volgende is van toepassing op alle taalselectievelden in LibreOffice:

Voor een taalitem staat een vinkje als de spellingcontrole voor deze taal geactiveerd is.

Omhoog

Verhoogt de prioriteit van de geselecteerde module in de keuzelijst, met één niveau.

Omlaag

Verlaagt de prioriteit van de in de keuzelijst geselecteerde module met één niveau.

Achterkant

Klik hier om de huidige wijzigingen in de keuzelijst ongedaan te maken.