Bijhouden beveiligen

Notitiepictogram

De revisiefunctie is beschikbaar in LibreOffice voor tekstdocumenten en werkbladen.

Kies Bewerken - Wijzigingen - Bijhouden beveiligen om wijzigingen, die in een document gemaakt worden, tijdens het bewerken te beveiligen. Om deze functie uit te schakelen of om wijzigingen te accepteren of te verwerpen moet u eerst het juiste wachtwoord intoetsen.

1. Kies Bijhouden beveiligen. Dit opent het dialoogvenster Wachtwoord invoeren.

2. Voer een wachtwoord van tenminste een teken in en bevestig het. Klik op OK.

Wijzigingen bijhouden en weergeven

Wijzigingen accepteren of verwerpen

Versies van een document vergelijken

Versies samenvoegen

Versiebeheer